Топ 10 на плажовете в Гърция за 2018 г.

Топ 10 на плажовете в Гърция за 2018 г.

1.Елафонси, Крит

Елфонси отново беше избран за най-добрия плаж в Гърция. Това е остров подобен на полуостров и има невероятно крайбрежие, покрито с бял пясък и тюркоазени води.

2.Балос, Крит

Разбира се, Крит заема и второто място в тази класация.

Балос е магическа лагуна близо до град Ханя. Тя е покрита с бял пясък с парчета розови черупки и невероятни изумрудени води.

3.Клефтико, остров Милос

Клефтико е едно от най-известните места в Милош. Той е съчетание от високи сиви скали и пещери в средата на тюркоазената вода.

4.Линдос, остров Родос

Агиос Павлос е красив плаж в Линдос, Родос. Това е малък залив, заобиколен от скали, по които можете да се изкачите и да се потопите в прекрасната изумрудена вода. Плажът е покрита с пясък и камъчета.

5.Симос, Елафонисос (Пелопонес)

Елафонисос е невероятен малък остров в южния Пелопонес. Симос е най-популярният плаж, малък полуостров, заобиколен от внушителни дюни от златист пясък с изумрудени води.

6.Наваджо, Закинтос

Наваджо е най-популярният плаж и забележителност на остров Закинтос. До него се стига само с лодка, заобиколен е от величествени бели скали и е известен с корабокруширалата лодка на брега.

7.Саракинико, остров Милос

Саракинико е забележителност на Милос. Серия от бели скали и пещери, които проникват в сините води, предоставяйки незабравимо преживяване.

8.Порто Кацики, Лефкада

Порто Кацкики е най-известният плаж в Лефкада и носител на Син флаг. Намира се на юг от острова, покрит със златист пясък и кристално чисти води.

9.Антъни Куин, Родос

Антъни Куин е вълшебен плаж на Родос, кръстен на известния актьор, който го е харесал и го е купил. Той е популярен, покрит с малки камъчета и изумрудени води.

10.Миртос, Кефалония

Миртос е най-известният и често се счита за най-красивия плаж в Кефалония. Той е покрит с фин бял пясък и има невероятни сини води.

Сподели


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Покажи
Скрий
error: Не копирай !!
Обадете се
Направление
Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On LinkedinCheck Our FeedVisit Us On Instagram